Barista cursus

Meer weten over het bereiden van de perfecte espresso`s, cappuccino of latte macchiato? Ben je op zoek naar tips en tricks voor de perfecte extractie? Wil je leren hoe je mooi melkschuim maakt voor je Italiaanse cappuccino of Italiaanse caffé latte? Laat je inspireren tijdens een echte Italiaanse barista workshop “Barista Basics” bij Het ItaliëPunt!

Barista

De barista is als de kok in de keuken; hij/zij weet daarnaast vrijwel alles van de techniek van de espressomachines en de werkwijze bij het bereiden van de espresso.

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden en leer tijdens de barista workshop de geheimen kennen van écht goede Italiaanse koffie! Attenzione, Attentie: De barista workshop wordt gegeven aan groepen van 6 tot 8 personen. Dus nodig je vrienden, familie, collega's en kennissen uit voor een gezellige middag!

TIP: een barista cursus is ook zeer geschikt voor een vrienden/vriendinnen middag, bedrijfsuitje en/of vrijgezellenfeest, gecombineerd het met een dagje uit in de meest gastvrije stad van het land! Proef de Bossche Bollen op een gezellig terrasje, vaar over de Binnendieze, en slenter door de leuke, sfeervolle straatjes met kleine, bijzondere winkeltjes. Neem alvast een virtueel voorproefje van `s -Hertogenbosch!

Barista workshop bij je thuis?

Zou je graag thuis een barista workshop willen organiseren bij je thuis? Samen met je vrienden, familie, collega's en kennissen? Ook dit is mogelijk! Neem snel contact met ons op om jouw wensen te bespreken!

Meer Italië workshops? Kan je geen genoeg krijgen van Italië? Zou je ook alles willen weten over Italiaanse wijnen en Italiaanse maaltijden? Het ItaliëPunt organiseert ook Italiaanse kookworkshops, presentaties, borrels en zelfs catering aan huis!