Italiaans eten en drinken

Italiaanse borrelhapjes, snacks en dranken mogen niet ontbreken op een echt Italiaans feest. Hieronder vind je een selectie aan Italiaanse feestproducten met onder andere prosecco, aperol spritz en baci. Wil je een compleet overzicht van het aanbod aan Italiaanse feestproducten? Kijk dan hier voor meer producten.

Ispritz, prosecco een uniek aperitief

Euro 9,95

Ispritz, een uniek aperitief en de hit uit Noord-Italie! Deze unieke samenstelling komt uit de streek tussen Verona en Padova, het Soave gebied. Gemaakt door het befaamde proseccohuis Riondo. Het is klant en klaar. In een glas, veel ijs erbij, schijfje sinaasappel en genieten maar, je waant je op een mooi terras in Bella Venezia.

Dit aperitief is te bestellen met een minimum bestelling van 3 flessen. per fles 750 ml, 8,5 % vol.

Hugo Prosejito

Euro 9,95

Hugo Prosejito is een nieuw trendy drankje uit Italie. Het drankje heeft een fruitige, zoete en erg verfrissende smaak. In Italie wordt het vooral gedronken bij aperitivo-hapjes. Het drankje Hugo Prosejito is gemaakt van prosecco, sambuco, citroensap, muntblaadjes en water met prik en bevat geen toegevoegde smaakversterkers, e-nummers, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.