Italiaans huwelijk

Trouwen is iets speciaals en je doet het over het algemeen maar één keer in je leven. Het is daarom leuk om er dan ook echt een giornata particolare, bijzondere dag, van te maken.

Bruiloft in de Italiaanse sfeer

Ga jij binnen kort trouwen? Willen jullie een gezellig feestje geven? En zijn jullie helemaal Italië-fan? Breng dan nu de Italiaanse sfeer naar jullie trouwfeest! Laat al je gasten dansen op Italiaans feestmuziek, maak een toost met overheerlijke Italiaanse Prosecco en geniet van de heerlijke Italiaanse gastronomie.

De feestelijke aankleding van de locatie moet dan natuurlijk ook geheel in de Italiaanse sfeer aangekleed worden, om het Italië nog dichterbij te halen!

Je trouwfeest is pas echt compleet met een Italiaanse Artiest of band. Die ervoor zorgt dat jullie trouwdag een onvergetelijke dag wordt, want wat is een groot feest zonder goede muziek? Zie hier het aanbod van Italiaanse artiesten en bands.

Deze prachtige dag wil je natuurlijk goed afsluiten en alle gasten een leuk en origineel bedankje meegeven. Hiervoor zijn de "Baci" chocolade bonbons dan zeer geschikt. "Baci", zoenen, zijn bonbons afzonderlijk verpakt met ieder een klein papiertje waarop een prachtige prozaïsche liefdesboodschap op staat. Ook is een Piccolootje Prosecco een leuk bedankje om de gasten mee naar huis te geven.

Italiaanse catering

Bij een echt Italiaans feest mogen de heerlijke Italiaanse gerechten niet vergeten worden. Voor een geheel verzorgde catering kan je bij ons terecht. Meer weten? Neem meteen contact met ons op.

Jouw droom komt NU uit!

Wat zou er nu mooier zijn dan deze dag te beleven in La Bella Italia, het land van la dolce vita, het land van de liefde? Wie droomt er nu niet van om zich per gondel naar het altaar te laten varen? Of in een schitterende Italiaanse bruidsjurk door de middeleeuwse straatjes van Siena naar de prachtige kathedraal te schrijden? De Spaanse trappen in Roma of het Toscaanse heuvellandschap vormen ook een onvergetelijke achtergrond voor de mooiste trouwfoto‘s.

Trouwen in Italia? Dat is allemaal leuk en aardig denk je nu, maar hoe krijg je dat allemaal geregeld? Italiaans-feest.nl dà una mano, helpt een handje! Neem voor meer informatie nu contact met ons op.