Italiaans personeelsfeest, bedrijfsuitje

Een personeelsfeest is gewoon ontzettend leuk en gezellig. Ook zorgt een bedrijfsuitje voor versterking van de teamspirit en zorgt het voor nog betere resultaten op de werkvloer. Heb je geen idee wat je moet doen samen met je personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In samenwerking met Het ItaliëPunt in
`s Hertogenbosch verzorgen wij Italiaanse Kookworkshops!

Kookworkshop

Koken gebeurt in de Smeg-demonstratiekeuken; de gerechten van la cena, het vier gangen diner, worden opgegeten in de 14e eeuwse cantina, gewelvenkelder, uiteraard onder het genot van vino italiano, Italiaanse wijn. En ter afsluiting un caffè.Het kookshort krijg je cadeau erbij.

De kookworkshop wordt verzorgd door onze kookpartner Gianni Albracht van La Sensazione. De keuken is geschikt voor groepen van 10 t/m 12 personen. Grotere groepen kan ook; er wordt dan in twee groepen gewerkt; desgewenst kan de groep die niet aan het koken is ondertussen wijn proeven in de wijnkelder (additionele kosten).

Het Italiepunt organiseert een Italiaanse kookworkshop op aanvraag en met een groep van minimaal 10 en maximaal 24 personen. Dus nodig je vrienden, familie, collega‘s en kennissen uit en beleef samen een heerlijke Italiaanse avond!

De kookworkshop bestaat uit:
♦ Vier gangen menu
♦ Kookschort
♦ ½ l wijn per persoon
♦ Water op tafel
♦ Koffie of thee na
Frisdranken zijn apart te bespreken en meer verbuik van drank is op nacalucatie.

Prijs kookworkshop
- 10 tot 14 personen: € 69,95 p.p.
- 15 tot 20 personen: € 62,00 p.p.
- 20 tot 25 personen: € 55,00 p.p.
Voor bedrijven en organisaties is dit excl. BTW en voor consumenten incl. BTW
Minder dan 10 personen is mogelijk de totaalprijs hiervoor is € 699,50.

KOOKworkSHOPPEN

Het ItaliëPunt brengt koken en shoppen samen. In de Italiaanse Smeg-demonstratiekeuken zullen de overheerlijke gerechten bereid worden samen met alle collega`s. Na het maken van de gerechten zullen deze natuurlijk geproefd moeten worden! Dit diner vindt uiteraard plaats in Italiaanse sferen in de fantastische gewelvenkelder. Deze kelder is gelegen onder de winkel het ItaliëPunt waar alle producten uit Italië verkrijgbaar zijn, waar alle collega`s voldoende tijd hebben om in rond te snuffelen. Als het eten allemaal op is, zal er nog genoeg tijd over zijn om even te shoppen in de winkel!

Voor meer informatie over personeelsfeestjes kun je kijken op de website van onze samenwerkingspartner Het ItaliëPunt of contact met ons opnemen.