Italiaanse wijnproeverij

Droom lekker weg

Stel je nu eens voor... Je zit op een gezellig terrasje, je voelt de zon op je gezicht schijnen en je geniet van het prachtige uitzicht. Je bent namelijk in la bella Italia! Je bestelt een heerlijk glas Prosecco, en neemt een slokje en zet het glas terug op tafel. Voelt dit als perfectie? Is dit ultiem geluk? Op zo'n moment op het piazza, plein, in een klein dorpje in Italië komt het daar toch heel dichtbij. Je pakt het glas, je krijgt een glimlach op je gezicht en geniet van het laatste slokje. Nog maar eentje nu je er toch bent?

Wijnproeverij in het ItaliëPunt

Doe je ogen nog een keer dicht, open ze weer en je bevindt je in de veertiende eeuwse Italiaanse cantina a volta, gewelvenkelder, van Het ItaliëPunt. Het voelt als Italië, je proeft Italië en je ervaart de Italiaanse warmte en gastvrijheid te midden van je vrienden en/of collega's. Kom snel een kijkje nemen in onze gewelvenkelder voor de gezellige wijnproeverij.

Heb je niet alleen een liefde voor de Italiaanse wijnen, maar ben je ook gek op Italiaans eten of gewoon op Italia in het algemeen? Het ItaliëPunt organiseert ook Italiaanse kookworkshops, presentaties, borrels en zelfs catering aan huis!