Italiaanse verjaardag

Auguri, gefeliciteerd met je verjaardag. Nu is de hoogste tijd voor een gezellige festa di compleanno, verjaardagsfeestje. Hoe geweldig zou dit zijn om dit in echte Italiaans sfeer te vieren? Dan ben je aan het juiste adres bij Italiaans-Feest.nl!

Haal de Italiaanse gezelligheid in huis

Voor een echte Italiaanse verjaardag zullen de enige echte Italia feestartikelen zorgen voor een heuse Italiaanse sfeer op je feest! Hang je huis vol met de leuke Italiaanse guirlandes, vlaggen, decoratiebollen en tricolore ballonen. Serveer hapje met een Italiaanse cocktail prikker op de leuk Italiaans servetje, en deel drankjes uit met daarin de grappige tricolore rietjes voor een extra feestelijke presentatie van een drankje. Zonder deze echte Italiaanse feestartikelen maak je geen indruk op je amici vrienden.

Dans en zing samen met familia en amici, familie en vrienden, op Italiaanse hits, met de Italiaanse cd`s of de gezellige karaoke dvd`s.

Mangiare!

Wat is nou een echt feestje zonder de Italiaanse heerlijke hapjes? Maak voor je amici lekkere Bruschetta, heerlijke pasta`s en als toetje een Panne Cotta of Tiramisu. Zoek daarom nu de lekkerste receptenboekjes uit voor jou Italiaanse party en maak de lekkerste gerechten klaar.

Niet zo handig met koken? Of  heb je er gewoon geen zin in op je eigen verjaardag? Laat onze chef-kok bij jou thuis komen, voor een compleet verzorgde catering. Heerlijk toch, je hoeft nu lekker even niks anders te doen dan te genieten! Heb je hierin interesse neem even contact op met ons over de verschillende mogelijkheden.

Italiaanse drankjes mogen niet ontbreken

Wat is een Italia feestje zonder lekker glaasje vino? Kies uit een vino rosso, vino bianco of een vino rosato . Of toost gezellig met je vrienden een heerlijk glaasje prosecco. De verschillende aperitivi Aperol en Ispritz zijn natuurlijk ook niet te missen na het diner.

Partypakketten

Vind je het moeilijk om de juiste feestartikelen bij elkaar te zoeken? Geen zorgen Italiaans-Feest.nl heeft in samenwerking met Het ItaliëPunt verschillende fantastische partypakketen voor jou samen gesteld. Dit partypakket zal zorgen voor een geslaagd feest, wat wil je nog meer!? Er zijn verschillende partypakketen verkrijgbaar, zodat er altijd iets aansluit op jouw wensen voor jouw feest.

Veel divertimento, plezier op jouw Italiaans verjaardagsfeest!