Italiëwinkels Retail Group

Italiaans-Feest.nl maakt onderdeel uit van de Italiëwinkels Retail Group. Italiëwinkels Retail Group heeft al ruim 10 jaar ervaring in de verkoop van producten via internet en via fysieke winkels. Als officiële dealer van de merken SMEG, Fratelli Onofri, Marcato, illy, Bialetti en vele anderen, is in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan.

Het Italië-gevoel in Nederland

Oprichtster van Italiëwinkels Retail Group is Claudia Zanin, Italiaanse van herkomst met een ruime ervaring in marketing, communicatie en gespecialiseerd in Italiaanse producten. Italiëwinkels Retail Group is al sinds 1999 actief op het internet en heeft sinds 2005 ook een fysieke winkel in 's-Hertogenbosch. Het team, bestaande uit Italianen, Italofielen en vakmensen, weet als geen ander het Italie-gevoel over te brengen en is uniek door Italiaanse creativiteit en temperament gecombineerd met Hollandse efficiency en degelijkheid. Uiteraard heeft iedereen de benodigde vakkennis met betrekking tot de producten en diensten die zij verkopen.

Partners

Italiëwinkels Retail Group werkt onder andere samen met het creatieve bureau Italia Promotion. Hierdoor kan er kan er ook in op maat gemaakt origineel drukwerk worden voorzien, al dan niet in combinatie met een kerstpakket of relatiegeschenk.

Daarnaast werkt Italiaans-Feest.nl ook samen met Italiegroothandel.nl. Italiegroothandel.nl is de meest gespecialiseerde Italiaanse groothandel in de import en verkoop van Italiaanse kwaliteitsproducten. Italiegroothandel.nl verkoopt aan delicatessezaken, horecaondernemers en bedrijven en werkt met betrouwbare partners zodat kwaliteit, verantwoorde productie en leveringszekerheid gegarandeerd zijn.

Om ons maatwerk nog beter af te stemmen op de behoeften, werkt Italiaans-feest.nl samen met Italian Entertainment and More. Door de krachten op het gebied van artiesten en ander entertainment te bundelen, zijn we in staat om een ruim aanbod van Italiaanse artiesten aan te bieden. Door dit ruime aanbod zijn we in staat om uitstekende oplossingen en alternatieven aan te bieden voor 'last-minute-aanvragen' en kunnen we een totaalpakket voor uw Italiaans feest neerzetten.