Italiaanse slingers, ballonnen en vlaggen

Italiaanse slingers, ballonnen en vlaggen mogen niet ontbreken op een echt Italiaans feest. Hieronder vind je een selectie aan Italiaanse feestartikkelen met tricole slingers, ballonnen, vlaggen en vlaggetjes. Wil je een compleet overzicht van het aanbod aan Italiaanse feestartikelen? Kijk dan hier voor meer producten.

Tricolore ballonnen Italiaanse vlag groen, wit, rood

Euro 3,75

Wil je een feest een Italiaans tintje geven, kleed de ruimte dan aan met Italiaanse ballonnen of andere tricolore feestartikelen. Voor je Italiaans feestje kun je ook gebruik maken van de andere feestartikelen met Italiaanse vlag.

De groen-wit-rode ballonnen zijn per 30 verpakt; van elke kleur 10 stuks. Afmeting: 25 cm, Opgeblazen: 75-85 cm

Italiaanse slinger / guirlande 10 meter

Euro 12,50

Op een Italiaans feest horen Italiaanse tricolore feestartikelen. Versier je huis, tuin of kamer met deze leuke Italiaanse slinger / guirlande en breng je feest in Italiaanse sferen.

De papieren slinger / guirlande heeft een lengte van 10 meter, is brandvertragend en van uitstekende kwaliteit. Hierdoor is de Italiaanse slinger meerdere keren te gebruiken.

Italiaanse decoratiewaaier

Euro 4,95

Vier een echt Italiaans feest met de tricolore feestartikelen. Versier je huis, tuin of kamer met deze leuke slingers, vlaggen en ballen.

De papieren decoratiewaaier heeft een doorsnede van 60 cm en is brandvertragend.

Italiaanse vlaggetjes slinger - 5 meter

Euro 6,95

Verhoog de Italiaanse sfeer met bandiere italiane, Italiaanse vlaggetjes, geschikt voor vele festiviteiten. De lijn met Italiaanse tricolore plastic vlaggetjes heeft een totale lengte van vijf meter.

De vlaggetjes zijn aan beide zijden bedrukt. De Italiaans vlaggetjes zelf zijn 23.5 cm bij 12 cm.

Italiaanse cocktailprikkers / Vlaggetjes 500 stuks

Euro 12,50

Vier een echt Italiaans feest met de tricolore feestartikelen. Versier je huis, tuin of kamer met deze leuke slingers, vlaggen en ballen.

Versier je feest, borrel met deze cocktailprikkers met Italiaanse vlag. Ook leuk om als versiering voor een traktatie te gebruiken. De prikketjes zijn verpakt in een doosje van 500 stuks.

Italiaanse bootvlaggetje - 20cm bij 30cm

Euro 11,50

Het tricolore bootvlaggetje kan met behulp van het touwtje aan een vlaggenstok(je) bevestigd worden en zo ter decoratie dienen voor een Italiaans feest.

Het Italiaanse bootvlaggetje is 20cm bij 30cm.

Italiaanse vlag - 40cm bij 60cm

Euro 13,60

Hang letterlijk de vlag uit met dit exemplaar van 40 bij 60 cm. De vlag kan met behulp van het touwtje aan een vlaggenstokje bevestigd worden. De tricolore vlag is ook leuk als decoratiemateriaal voor een Italiaans feestje bij je thuis.

Deze Italiaanse vlag is 40cm bij 60cm.

Italiaanse vlag - 50cm bij 75cm

Euro 17,80

Hang letterlijk de vlag uit met dit exemplaar van 50 bij 75 cm. De Italiaanse vlag kan met behulp van het touwtje aan een vlaggenstokje bevestigd worden. De tricolore vlag is ook leuk als decoratiemateriaal voor een Italiaans feestje bij je thuis.

Deze Italiaanse vlag is 50cm bij 75cm.

Italiaanse vlag - 70cm bij 100cm

Euro 22,60

Hang letterlijk de vlag uit met dit grote exemplaar van 70cm bij 100 cm. De vlag kan met behulp van het touwtje aan een vlaggenstokje bevestigd worden. De tricolore vlag is ook leuk als decoratiemateriaal voor een Italiaans feestje bij je thuis.

Deze Italiaanse vlag is 70cm bij 100cm.