Italiaans kinderfeestje

Is je bambino, kind bijna jarig? Is het jaar alweer bijna voorbij en staat dus het volgende kinderfeestje alweer voor de deur? Ben je op zoek naar een creatief en origineel thema voor het kinderfeestje? Vind je het lastig om ieder jaar weer iets nieuws en creatiefs te bedenken? Dan biedt Italiaans-Feest.nl in samenwerking met Het ItaliëPunt de oplossing!

Speciaal voor jou hebben we twee originele, leuke en lekkere kinderfeestjes bedacht. Met deze partypakketten ben je verzekerd van een geslaagd kinderfeest voor jouw kleine. Je hebt de keuze uit de kinderpizzaparty en de Nutella party.

Kinderpizzaparty

Deze Italiaanse pizzaparty is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook kinderen van 11 of 12 vinden het overigens superleuk! Alleen bij Het ItaliëPunt, nieuw in Nederland, de kinderpizzaparty! De Italiaanse kinderpizzaparty is uniek in Nederland en bevat alle ingrediënten voor een heerlijke middag! Overal is aan gedacht en met een speciale handleiding wordt jou al het werk uit handen genomen; tot aan het verzinnen van spelletjes aan toe. De kinderen gaan zelf lekker aan de slag met het maken van overheerlijke pizza`s!

Het kinderpizzaparty-pakket is verkrijgbaar in twee verschillende varianten; je kunt het kinderpizzaparty-pakket kopen of je kunt het kinderpizzaparty-pakket huren.

Nutella party

De Nutella party staat garant voor een gezellig en geslaagd kinderfeest. Welk kind houdt er nou niet van om lekker kliederen met de heerlijke hazelnotenpasta Nutella? Daarom heeft Het ItaliëPunt pakketten samengesteld voor een geslaagde Nutella party, deze zullen voor een heerlijke chocomiddag zorgen! Je hebt de keuze uit het Nutella partypakket en het Nutella partypakket Deluxe.

Kijk voor meer leuke kinderfeest-tips bij meer inspiratie.

Meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.